Geçtiğimiz haftalarda corona virüs testi pozitif çıkan İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanı Mustafa Yazıcı, Covid-19 tedavisinin tamamlandığını ve hastaneden taburcu olduğunu açıkladı. Yazıcı, sosyal medya hesabından teşekkür mesajı paylaştı.

Özellikle son haftalarda ülke genelinde yeniden artış gösteren corona virüs salgını Sarıyer'deki bazı siyasetçilere de bulaştı. Bu isimlerden biri de İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanı Mustafa Yazıcı olmuştu.

"SAĞLIKLI GÜNLERDE BULUŞMAK DİLEĞİYLE"

5 Kasım'da corona testinin pozitif çıktığını açıklayan Mustafa Yazıcı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile bu kez tedavisinin tamamlandığını duyurdu. Yazıcı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: " Covid tedavisi gördüğüm sürede bilfiil arayarak bilgi alan ve İYİ temennilerini ileten Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener, İBB Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Genel Başkan Yardımcımız Sayın Burak Akburak, GİK Üyelerimiz Sayın Prof. Dr. Murat Karaman, Sayın Emine Küçükali, sürecin her safhası ile ilgilenen İYİ Parti İstanbul İl Başkanımız Sayın Buğra Kavuncu, İYİ Parti  İstanbul İl Teşkilatının tüm mensupları, İl ve ilçe meclis üyeleri, İYİ Parti İstanbul’un çok değerli ilçe başkanları ve yönetim kurulu üyeleri, İYİ Parti'ye gönül vermiş  dava ve yol arkadaşlarım, Sarıyer'imizin tüm yerel basını, görevli ve üyesi olduğum tüm STK'lardaki çalışma arkadaşlarım, Sarıyerli tüm hemşerilerim, Sarıyer ilçe teşkilatıma yakın ilgi ve İYİ dilekleri için minnet ve şükranlarımı sunarım. Tedavim tamamlandı. Eve taburcu oldum. En kısa sürede sağlıklı günlerde buluşmak dileğiyle. İYİ ki varsınız."

Sarıyer Posta Gazetesi olarak Mustafa Yazıcı'ya bir kez daha geçmiş olsun temennilerimizi iletiyoruz.

SARIYER POSTA GAZETESİ