Baltalimanı’nda üç dönemdir görevini başarıyla sürdüren ve mahallenin dayanışmasına öncülük eden Muhtar Ali Haydar Aslan, yerel yönetimle gerçekleştirdiği çalışmaları Sarıyer Posta ile paylaştı.

Yaklaşık 10 bin nüfusu ile Baltalimanı’nda muhtarlık yapan Ali Haydar Arslan, “Birlik ve beraberlik içerisinde devam eden bir mahallemiz var. Mülkiyet sorunları ve kentsel dönüşüm için yoğun çalışmalarımız ve devam eden mahkemelerimiz var. Mahalleyi dayanışmamız ile belli bir noktaya getirdik” dedi.

BELEDİYE HİZMETLERİNDE MEMNUNUM”

Sarıyer Belediyesi ve tüm kurumlarla uyum içinden çalıştıklarını belirten Muhtar Arslan, mahallesine yapılan hizmetlerin bazılarını şöyle sıraladı. “Hacı Mehmet Şalgamcıoğlu Ortaokulu’nun 9 derslik ek hizmet ve binası ve halı saha, trafiğe kapalı 500 metre yürüyüş yolu, 70 tane sokaklar arası merdiveni, 50 noktada istinat duvarı, 4 tane yeni park, 1800 metre yağmur suyu kanalı.” Gibi önemli birçok hizmetleri mahallesine kazandırdığını belirten Arslan, ayrıca BEDAŞ tarafından 63 sokağa 200’e yakın elektrik direklerinin yenilendiğini belirtti.

Mahallemizin kalıcılığı için birlik ve beraberlikle çerçevesinde daha yaşanabilirlik için mücadele edeceğini belirten Muhtar Arslan, “Bize gelen talep ve şikayetleri değerlendirerek yetkili kurumlara bildirmeye devam ediyoruz. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve ekibine, BEDAŞ, İSKİ olmak üzere emeği geçen herkese şahsım ve mahallem adına teşekkür ediyorum.

SARIYER POSTA