Sarıyer’de Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayını açıkladı.

Sarıyer Milli Eğitim camiasının sevilen eğitimcilerinden İstinye Lisesi ve Ali Akkanat Anadolu Lisesinde yıllarca başarı bir şekilde Müdürlük yapan Sevcenur Özcan, Milliyetçi Hareket Partisi'nin Sarıyer Belediye Başkan Adayı oldu.

Sarıyer İlçe Başkanı Ünsal Bilgiç ile birlikte Genel Merkez'e giderek başvuru dilekçesini Genel Başkan Yardımcısı Sadır Durmaz'a veren Özcan, daha sonra İlçe Başkanı Ünsal Bilgiç ile birlikte Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli'yi makamında ziyaret etti.

MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli tarafından adaylık başvurusu olumlu karşılanan Sevcenur Aslan 31 Mart Yerel ve Mahalli İdareler seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi Sarıyer Belediye Başkan adayı oldu.
MHP SARIYER'E EĞİTİMCİ ADAY 

Aslen Elazığ'lı olan Sevcenur Özcan, Ferahevler Mahallesi’nin sevilen esnaflarından Birol Özcan ile evli. Ülkücü bir aileye mensup olan Özcan Sarıyer'de spor, sendika ve bürokrasi kesiminde tanınan ve sevilen Ali Fuat Ekici ve SMMM Kazım Ekici'nin kız kardeşi. Milliyetçi ve Ülkücü duruşundan yaptığı görev süresince taviz vermeyen Özcan, Türk Eğitimsen sendikası mensubuydu. Sarıyer İlçe Başkanı Ünsal Bilgiç'in Başkan adaylığı teklifiyle 1 Aralık tarihi itibariyle memuriyet hayatına son veren Özcan, Sarıyer Belediye Başkan adayı oldu.

Sarıyer Posta Gazetesi olarak 31 Mart yerel seçimlerinde başarılar diliyor, hayırlı olsun temennisinde bulunuyoruz.

kaynak: www.sariyerim.com