unnamed (1)Milliyetçi Hareket Partisi Sarıyer Belediye Başkan Adayı Ahmet Özyürek seçim çalışmalarına dur durak demeden, yoğun bir tempo ile devam ediyor.

Ahmet Özyürek’in beraberinde MHP Sarıyer İlçe Başkanı Erdal Çoban, İlçe Teşkilat Başkanı Vedat Şahin ve Meclis Üyeleri Murat Azaklı, Sezer Şuekinci, Erkan Şahin, Sinan Zincirkıran, İsmail Hergül ve meclis üyesi olduğu halde yapılan ziyaretlere vatandaşlar da büyük ilgi gösteriyor.

Halka hitaben yaptığı açık hava konuşmaları ve salon toplantılarında Sarıyer'in sorunlarını bildiğini belirtip, bu sorunların çözümü için oluşturulan projeleri paylaşan Özyürek, oy potansiyelini her geçen gün daha da artırıyor.

Projelerinin pek çoğunun görsel şovdan ziyade insan merkezli olduğunu belirten Ahmet Özyürek, “Yapacağımız her çalışma her şey vatandaşlarımızın yaşamını kolaylaştırma amacı taşıyacak. Bazı partiler İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirmek istediği projeleri yerel yönetim bazlı projeler olarak halka sunuyor. İnsanlarımızın bunu çok iyi ayırt etmesi gerekir. Biz MHP olarak sosyal ve Kültürel belediyeciliğin temellerini 31 Mart sabahı atacağız” dedi.