AASarıyer Merkez Mahallesi Muhtar Adayı Sinan Yüksel, genç ve dinamik bir kişi olarak muhtar olduğu takdirde mahallenin ihtiyaç duyduğu hizmetlerin üretilmesinde çaba harcayacağı söyledi.

Sivas Zara  doğumlu olan 32 yaşındaki Sinan Yüksel, çocuk yaşlarda Sarıyer'e gelen ve Sarıyer sevdalısı biri olarak muhtarlığa aday olduğunu ve Merkez Mahallesi’nde gerçekleştirmek istediği oldukça fazla proje bulunduğunu söyledi. Sarıyer Posta’yı ziyaret ederek muhtarlıkla ilgili düşünce ve görüşlerini anlatan Sinan Yüksel, gelecek adına güven ve umut veren bir tavır sergiledi.

Muhtarların tek başlarına fazla yetkisi ve gücü olmadığını ancak kaymakamlık ve belediye gibi kurumlara sorun ve talepleri aktararak ihtiyaç duyulan hizmetlerin getirilmesine aracılık edeceğini söyleyen Sinan Yüksel, “Sarıyer’in merkezi konumundaki mahallemiz birçok yönden gün geçtikçe geriliyor. Ekonomik, sosyal ve kültürel alanlarda ihtiyaç duyulan yatırımlar olmadığı için vatandaşlarımızın yaşam kalitesinde de artış sağlanamıyor. Oysaki her seçim öncesi siyasetçilerimiz buraya yapılacak yatırımlarla ilgili birçok vaatte bulunuyor ama gerçekleşen çok az. Örneğin geçimlerini balıkçılıkla sağlayan balıkçı esnafının bir çarşısı yok. Derme çatma yerlerde, köşe başlarındaki seyyar tablalarda balık satılıyor. Tarihi bir hamam var ama ihtiyacı karşılamıyor, yenisinin yapılması gerekiyor. Kaldırımlarda rahat yürünmüyor, arka sokaklar, ana caddelerin kenarı tamamen oto park olmuş durumda. Esnaf satış yapmak için kaldırımı işgal ediyor, yayalara yürüyecek yol kalmıyor. Muhtar olursam mahallemizde yaşayanlarla tüm bu sorunların çözümü için birlikte hareket edip, daha yaşanabilir bir mahalle oluşması için çaba harcayacağım” dedi.