Memleket Partisi İstanbul İl Başkan Yardımcısı Mehmet Deniz, Memleket Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Doğan Altıntaş ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, tanışma toplantısı kapsamında Bahçeköy'de bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Bahçeköy İsmet Barlas Parkı'nda gerçekleşen görüşmede; Bahçeköy Muhtarı Mehmet Sevinç, Sarıyer Lozan Mübadilleri Derneği Başkanı Zehra Filiz Yerebasmaz ve dernek yöneticileri yer aldı.

"GÜZEL BİR TOPLANTI YAPTIK"

Ziyaret ile ilgili bilgilendirme yapan Memleket Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı, şu açıklamayı yaptı: "Cumhuriyet ve Atatürk ilkeleri bizim kırmızı çizgimizdir. Bu anlamda Memleket Partisi doğmuştur. Tanışma, tanıtım toplantısı adı altında ülke sorunlarını, Memleket Partisi'nin ufkunu ve geleceğini, en kısa zamanda iktidara yürüdüğünü, nezih ortamda, hoşgörü ve anlayış içinde karşılıklı gönül bağı kurularak, saygı sevgi çerçevesinde, özlenen esprili, bol mizahlı gülmeye hasret kaldığımız şu günlerde, bol kahkahalı güzel bir toplantı yaptık. Bizlere bu imkanı verdikleri için Lozan Mübadiller Derneği'ne ve sevgili muhtarımıza teşekkürlerimizi sunarak, karşılıklı başarılar diledik."

SARIYER POSTA GAZETESİ