Orman Haftası kapsamında doğa yürüyüşü ve fidan dağıtımı etkinliğine katılan İYİ Parti heyeti, programın ardından Belgrad Ormanı Koruma Gönüllüleri Derneği Başkanı Abdülkadir Bilge'yi ziyaret etti.

Görüşmede; İYİ Parti Genel Başkan Yardımcıları Arzu Önşen ve Bahadır Erdem, İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanı Mustafa Yazıcı, İYİ Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Erhan Özkan, İBB ve Sarıyer Belediye Meclisi İYİ Parti Üyesi Taylan Yıldız yer aldı.

"DOĞAYI KORUMAK İÇİN ÖNLEM ALINMALI"

Heyet, İYİ Parti Doğa ve Çevre Politikaları Başkanlığı ile İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı tarafından farkındalık yaratmak ve doğaya verilen zarara dikkat çekmek amacıyla düzenlenen etkinliğin ardından, doğayı korumak adına çalışmalar yürüten Belgrad Ormanı Koruma Gönüllüleri Derneği Başkanı Abdülkadir Bilge ile bir araya geldi. Sarıyer'in, İstanbul'un akciğeri olduğu vurgulanırken, doğayı korumak adına daha etkili önlemlerin alınması gerektiği ifade edildi. Bilge, İYİ Parti heyetine 2012 yılında doğa ve sanatseverlerin bir araya gelmesiyle kurulan Belgrad Ormanı Koruma Gönüllüleri Derneği'nin çalışmalarıyla ilgili bilgiler verdi.

SARIYER POSTA GAZETESİ