İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı, Sarıyerli kadınlar ile kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi. Programda, İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, partiye yeni katılanlara üyelik rozeti taktı.

Etkinliğin ev sahipliğini İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanı Mustafa Yazıcı ile Kadın Politikalarından Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Nazmiye Işık’ın yaparken, organizasyona; İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı Kadın Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Ayşe Öner, İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi ve Etik Kurulu Üyesi Hanna Akyüz, GİK eski Üyesi Kübra Dursun, İYİ Parti İstanbul il yöneticileri, Miniatürk Yöneticisi Ayşe Çağlayan ile İstanbul ilçelerinin Kadın Politikalarından Sorumlu Başkan yardımcıları, ilçe üyeleri ve yaklaşık 170 davetli katıldı.

YENİ ÜYELERE ROZET TAKILDI

Samimi bir ortamda gerçekleşen etkinlikte İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, partiye yeni üye olanlara üyelik rozetini taktı. Kavuncu, Sarıyerli kadınlar ile güçlü bir oluşum içinde olduklarını ve hep birlikte daha iyiye doğru yol alındığını ifade etti.

DELEGE SERTİFİKALARININ DAĞITIMI İLE SONA ERDİ

Sarıyer İlçe Başkanı Mustafa Yazıcı ise etkinliğe katılan tüm kadınlara teşekkür ederken, 21 Haziran Pazar günü Ayazağa Rauf Denktaş Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı Olağan Kongresine de yoğun bir katılım olmasını temenni ettiğini dile getirdi. Program delege sertifikalarının dağıtımı ile sona erdi.

SARIYER POSTA GAZETESİ