Garaj Organizasyon tarafından düzenlenen ve artık geleneksel hale gelen İstanbul İkinci El Festivali, “Atma Değerlendir… Tüketimi Azalt, Mutlu Ol!’’mottosuyla bugün başladı. 

“ATMA DEĞERLENDİR. TÜKETİMİ AZALT MUTLU OL”

Bu yıl üçüncü defa düzenlenecek İstanbul İkinci El Festivali ile tüketimin hızla yaygınlaştığı günümüzde, var olanların yeniden değerlendirilmesine katkı sağlanması amaçlanıyor. Antika, ikinci el ve tasarımcıların ürünleri, Yardım Kuruluşlarının standları dahil 250 standın katılımıyla ve “Atma Değerlendir. Tüketimi Azalt, Mutlu Ol. Dünyaya Daha Az Karbon Ayak İzi Bırak” mottosuyla düzenlenen Festival ile tüketime dikkat çekilerek farkındalık yaratıyor.

GİRİŞLER ÜCRETSİZ

Girişlerin ücretsiz olduğu festivalde ziyaretçiler, gün boyu ihtiyacı olan ürünleri daha uygun fiyata alma imkanı yakalayarak, ailesiyle birlikte keyifli iki gün geçirme imkanı bulduğu festivalde Medya sponsoru Radyo Viva’da müzik yayını ile festivale  renk katıyor.

Geçtiğimiz yıllarda on binlerce kişinin katılımıyla gerçekleşen festivalin bu yıl da ikinci el meraklısı ziyaretçilerin yoğun ilgisi ve ekonomisine katkı sağlamak isteyen alışveriş meraklıların katılımıyla büyük bir coşku içinde geçmesi planlanıyor.

FESTİVALDE SİZİ NELER BEKLİYOR 

- Sarıyer İlçe Sağlık Merkezi Organ bağışı standı
- Gün boyu medya sponsoru Radyo Viva'nın canlı yayın minibüsünden canlı yayın
- Hint Kınası standı
- Levent Rehabilitasyon Merkezi engelli çocukların karaoke gösterisi
- Alberto ile Latin Dans Workshop
- Neslihan Gündoğdu Zumba Show
- Festivale özel açılan Festival radyosundan müzik yayını
- Çocuklar ve büyükler için gün boyu gösteriler
- Çocuklar için tahta bacak

Yer : Kilyos Yeşilciftlik Restoran Uskumruköy Mh, Kilyos Cd No:30 Sarıyer
Tarih : 03-04 Haziran 2017
Bilgi/İletişim : Aslı Tuzcuoglu: 05333780910 – Hülya Yavuz Tuncay: 05322529340