Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’i ve belediyenin basın birimini ziyaret etti.

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde CHP’den İBB Başkan Adayı olan Ekrem İmamoğlu, ziyaretlerine devam ediyor. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’e ve belediyenin basın birimine sürpriz bir ziyaret gerçekleştiren İmamoğlu, adaylık süresince destek istedi.

“Sarıyer’i de İstanbul’u da alacağız”

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, Başkan Genç’in basın danışmanı Cengiz Kahraman ve basın birimi çalışanları ile bir süre sohbet eden İmamoğlu, yaklaşan yerel seçimlerde izleyeceği strateji ve gerçekleştireceği projeler ile ilgili bilgiler verdi. İmamoğlu, CHP’nin Sarıyer’de ve İstanbul genelinde iddialı olduğunu vurgulayarak, “İnanıyorum ki hem Sarıyer’i hem de İstanbul’u alacağız. Yeter ki buna inanalım ve çalışalım. Hiçbir ayrım gözetmeksizin her bir vatandaşımızı kucaklayacağız, ayrım yapmayacağız” dedi.

Hayata geçirilen projeler, yapılan çalışmalar ve yerel seçim üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan görüşmede, iki siyasetçi seçimlerde birbirlerine başarılar dilediler.