AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ederek, teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi. Kabaktepe'yi ilçe binası önünde coşkulu bir kalabalık karşıladı.

24 Şubat'ta yapılan 7. olağan kongrede AK Parti İl Başkanı seçilen Osman Nuri Kabaktepe, ilçe teşkilatlarını ziyaret etmeye devam ediyor. Kabaktepe'nin son durağı AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı oldu.

MEŞALELER İLE KARŞILADILAR

AK Parti Sarıyer Gençlik Kolları'nın pankart ve meşaleler ile karşıladığı İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'nin ziyaretinde; AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Osman Tomakin, AK Parti Sarıyer eski İlçe Başkanları Salih Bayraktar ile Hüseyin Cevahiroğlu, AK Parti Sarıyer İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Baş, AK Parti Sarıyer Kadın Kolları Başkanı Şükran Soylu Demiralp, Sarıyer Belediye Meclisi AK Parti üyeleri, AK Parti Sarıyer ve İstanbul yöneticileri yer aldı.

VAR GÜÇLERİYLE ÇALIŞACAKLARINI İFADE ETTİ

Göreve geldiği günden bu yana ilçe teşkilatlarıyla bir araya gelerek, izlenecek yol haritası üzerine fikir alışverişinde bulunan Osman Nuri Kabaktepe, Sarıyer ziyaretinde de 2024 yılında yapılacak olan yerel seçimlerde ilçede iktidar olmak için var güçleriyle çalışacaklarını ifade etti. Kadın ve kollarına büyük görevler düştüğünün altını çizen Kabaktepe, her vatandaşa ulaşmaları  gerektiğini vurguladı.

SARIYER POSTA GAZETESİ