Garaj Organizasyon tarafından düzenlenen İstanbul İkinci El Festivali, “ATMA DEĞERLENDİR. TÜKETİMİ AZALT MUTLU OL” sloganıyla 03-04 Haziran 2017 tarihinde Kilyos Yeşil Çiftlik Restoran’da Radyo Viva Medya sponsorluğunda düzenleniyor.

Dünyada hızla yaygınlaşan doğaya sahip çıkma farkındalığı artık tüm yaşamımıza yansıyor. Artık kullanılmayan fakat tekrar kullanılabilecek durumda olan eşyaların yeni kullanıcılar ile buluşturulması sayesinde öncelikle hammaddeye olan ihtiyaç azalmakta ve bu sayede insan nüfusunun artışı ile paralel olarak artan tüketimin doğal dengeyi bozması ve doğaya verilen zarar engellenmiş olmaktadır. Bu aynı zamanda enerji tasarrufu ve çevre kirliliğinin azaltılması anlamına gelmektedir.

GİRİŞLER ÜCRETSİZ

Tüketim çılgınlığının hızla yaygınlaştığı günümüzde var olanın yeniden değerlendirilmesine katkı sağlanması amacıyla Kilyos’ta düzenlenecek ikinci el festivaliyle siz de bu farkındalığın bir parçası olabilirsiniz. Girişlerin ücretsiz olduğu festivalde ziyaretçiler gün boyu ihtiyacı olan ürünleri daha uygun fiyata alma imkanı yakalayacak ve ziyaretçiler gün boyu çeşitli aktiviteler ve gösterilerle keyifli anlar geçirecekler.

250 STAND KURULACAK

İstanbul İkinci El Festivali etkinlik sponsoru Radyo Viva 2 gün boyunca canlı yayın gerçekleştirecek. Kendi adına satış yapan 250 standın bulunacağı festivalde antikacılar, tasarımcılar, ikinci el ürünlerini satan aileler, tanıtım amaçlı firmalar ve Sivil Toplum Kuruluşları yer alacak.

FESTİVALE DAVET
Geçen yıl 10 bin kişinin ağırlandığı festivalde bu yıl çok daha fazla ziyaretçi beklenmektedir.

Festivale tüm İstanbul halkı davetlidir. Siz de bu festivalde stand sahibi olmak ve antika, el emeği, tasarım veya ikinci el ürünlerinizi satarak aile bütçenize ve doğaya katkıda bulunmak isterseniz aşağıdaki telefonlardan festival organizatörleriile iletişime geçebilirsiniz.

 

Tarih:               : 3-4 Haziran 2017 

Yer:                   : Kilyos Yeşil Çiftlik Restoran

Uskumruköy Kilyos Cad. No:30 Sarıyer - İstanbul

İletişim:           : Aslı Tuzcuoğlu - Hülya Yavuz Tuncay 

0533 378 09 10  -  0532 252 93 40