Sarıyer Kaymakamı Mehmet Özer ve Sarıyer İlçe Emniyet Müdürü Caner Coşar, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’i makamında ziyaret etti. Genç, “Sarıyer’in huzuru, güvenliği ve mutluluğu adına daima yakın temas halinde olacağız” ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz günlerde Sarıyer Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Coşkun, Sevgi Atalay, Serdar Sarıakçalı, Nadir Günday ve Sevim Koç ile birlikte Sarıyer Kaymakamı Mehmet Özer’i makamında ziyaret eden Başkan Şükrü Genç’e iade-i ziyaret geldi. Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı ve Meclis Başkanvekili Hüseyin Coşkun’da yer aldı.

KURUMLAR ARASI İŞBİRLİĞİ ARTACAK

Görüşme sırasında Sarıyer Kaymakamlığı, Sarıyer Belediyesi ve Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün koordinasyonlu çalışmaya devam edeceğinin altı çizilirken, kurumlar arası işbirliğinin arttırılması yönünde fikir birliğine varıldı.

GENÇ’TEN ÖZER VE COŞAR’A TEŞEKKÜR

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Genç, sosyal medya hesabından yayınladığı mesajda, “Sarıyer Kaymakamı Mehmet Özer ve Emniyet Müdürü Caner Coşar bizleri ziyaret etti. Sarıyer’in huzuru, güvenliği ve mutluluğu adına daima yakın temas halinde olacağız. Ziyaretlerinden ötürü Mehmet Özer ve Caner Coşar’a teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

SARIYER POSTA