CHP Sarıyer’de Fadime Ay, ilçe binasında yaptığı basın açıklamasıyla Kadın Kolları Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı.



Cumhuriyet Halk Partisi Sarıyer’de kongre heyecanı devam ediyor. Örgütün emektar isimlerinden Fadime Ay, Büyükdere’deki ilçe binasında yaptığı basın açıklamasıyla Kadın Kolları Başkanlığı’na aday olduğunu açıkladı. Örgütün büyük ilgi gösterdiği açıklamada Ay, iki dönem kadın kollarında sekreterlik yaptığını, aynı dönem ilde bilişimde görev aldığını ifade ederek bütün mahallelerde kadın olarak çalışmalar yapacaklarını ve birçok kadını partiye üye yaparak birlik ve beraberlik içerisinde bu göreve talip olduğunu açıkladı.



İLÇE BAŞKANI DESTEK VERDİ

Fadime Ay’ın adaylık açıklamasından önce konuşma yapan CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz, Fadime Ay ile uzun yıllar çalıştıklarını ve kendisini çok başarılı bulduğunu belirterek kendisini desteklediğini örgüt önünde açıkladı. Fadime Ay, mevcut Kadın Kolları Başkanı Yasemin Büyükertan’ın ve eski Kadın Kolları Başkanı Servet Nadir’in de desteğini aldı. Adaylık açıklamasına örgütten yoğun bir ilgi olurken, bazı ilçe başkan adaylarıyla birlikte, önceki dönem milletvekili adayı Hülya Güntaş destek amaçlı katılım sağladı.


Sarıyer Son Baskı