DSC_0284CHP Sarıyer Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Cengiz Alp, Ayazağa Mahallesi sakinleri ile partisinin seçim bürosunda kahvaltı yaptı. Dr. Alp’e büyük ilgi gösterip, destek veren Ayazağalılar, başkan aday adayının konuşmasını da dikkatle dinledi.

Gösterilen yakınlık ve sahiplenme duygusuyla Ayazağalılarla gönülbağı kuran Dr. Cengiz Alp, Ayazağa buluşması için “Şimdiye kadar yaşadığım en güzel duygulardan birini de burada yaşadım” dedi.

“ÖNEMLİ OLAN BU MARATONU YÜRÜRKEN DÜRÜST, İLKELİ, TEMPOLU VE HEDEFTEN SAPMAMAKTIR”

Sarıyer’de sosyal demokrat anlayış doğrultusunda 30 yıldan beri siyaset yapıp, bu konuda uyarıcı, yol gösterici ve güven veren anlayışı ile vatandaşların sevgi ve saygısını kazanan Dr. Cengiz Alp, mesleki ve siyasi yaşamından elde ettiği birikimleri, Ayazağalılar’la paylaştı. Çeşitli kesimler tarafından adaylığının önünü kesmek ve siyasi anlamda yıpratmak için her seçimde aday olduğu gibi yersiz ve anlamsız düşüncelerin kendisi için önem taşımadığını söyleyen Dr. Cengiz Alp, “Siyaset uzun bir maratondur. Önemli olan bu maratonu yürürken dürüst, ilkeli, tempolu ve hedeften sapmamaktır. Ben her zaman böyle yaptım, girdiğim her seçimden de 15 bine yakın kişisel oy alarak, Sarıyerliler’in gönlündeki ve gözündeki yerimi muhafaza ettim” dedi.

DSC_0348“TEMEL AMACIMIZ ÜLKEMİZİN SEVGİ, BARIŞ, HUZUR İÇİNDE OLACAĞI MERKEZİ İKTİDARA KAVUŞMAKTIR”

Sarıyer’deki sosyal demokrat iktidarını sürdürebilmek için önümüzdeki yerel seçimin mutlaka kazanılması gerektiğini vurgulayan Dr. Cengiz Alp, herkesin gönlünde bir aslan yattığını ama asıl aslanın CHP olması gerektiğini ifade etti. Adaylık süreci kesinleştiğinde ve aday adaylarından biri üzerinde karar kılındığı zaman Sarıyerliler’in, Sarıyer’in menfaati için çalışacak, ilçenin sosyal, ekonomik ve kültürel anlamda kalkınıp, gelişmesine katkı sağlayacak CHP adayına yönelmesini isteyen Dr. Alp, “Biz burada kişiler üzerine oynamıyoruz. Bizim amacımız ve hedefimiz ülkemizin sevgi, barış, huzur içinde yaşamasıdır. Kavgadan uzak, insanların mutluluğu için çalışan bir merkezi iktidara kavuşulmasıdır. Bunun yolu da Sarıyer’den geçer. Sarıyer’i, İstanbul’u ve tüm Türkiye’yi kazanacağız ki hedefimize ulaşalım” diye konuştu.

DSC_0267 “HERKESİN HİZMETİNDE OLUP, BEKLENTİLERİN MÜMKÜN OLDUĞUNCA KARŞILANMASI İÇİN ÇABA HARCAYACAĞIM”

Konuşması sırasında Sarıyer’de yaşayıp, Sarıyer’e ekonomik ve siyasi yatırımlar yapan biri olarak, ilçenin her türlü sorununu ve bunların çözümü için yaşama geçirilmesi gereken projelerin neler olduğunu bildiğini söyleyen Dr. Cengiz Alp, “Ben yapamayacağım hiçbir şeyin sözünü vermem. Yapacağımı söylediğim bir şeyi de önce kendim öğrenir, uygulanabilirliğini tartışır, karar verir ve harekete geçerim. Bu konuda bana duyulan güvenin de edindiğim hayat tecrübesi, siyasi birikim ve doktorluk mesleğini yaparken kurduğum sağlıklı diyaloglardan kaynaklandığını çok iyi biliyorum. Eğer belediye başkanı olursam, bana oy veren ya da vermeyen herkesin hizmetinde olup, beklentilerin mümkün olduğunca karşılanması için çaba harcayacağım” dedi.