Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya üzerinden yayınladığı video ile AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar’a mesaj gönderdi. Erdoğan, “Milletimizin gönlündeki hayallerini birlikte gerçeğe dönüştürelim” dedi.

Salih Bayraktar, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisine hitap ettiği videoyu kişisel Twitter hesabından paylaştı. Bayraktar, “Sayın Cumhurbaşkanım, mesajınız için teşekkür ediyorum. İnşallah 1 Nisan’da Sarıyer’i gönül belediyeciliğiyle tanıştırarak hak ettiği seviyelere hep birlikte taşıyacağız” sözleriyle Erdoğan’a teşekkür etti.

Erdoğan ne dedi?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, yayınlanan videoda, “Sizi en kalbi duygularımla selamlıyorum. Dünyada ve ülkemizde hayatın her alanı gibi fikirleri paylaşma yöntemleri de hızla dijitalleşiyor. Biz de geçmişte daha çok yazılı olarak ifade ettiğimiz bazı mesajları bu vesile ile size dijital olarak ulaştırmak istedik. Değişim hayatın bir gerçeği olduğu gibi buna uygun adımları atmak da güçlü ve büyük Türkiye hedefimizin temel şartıdır. Ülkemizi kalkındırarak, büyüterek, istihdamı artırarak size ve milyonlarca gencimize daha güçlü eğitim altyapısı ve girişimcilik fırsatları sunmak için çalıştık. 31 Mart seçimlerinden başarıyla çıkarak, şehirlerimizi sizinle birlikte yönetmek, sizinle birlikte ileriye taşımak istiyoruz. Bunun için belediye başkanlıklarında, belediye ve il genel meclis üyeliklerinde gençlerin temsiline özel önem veriyoruz. Sizden bu kutlu yürüyüşte bizimle birlikte olmanızı istiyorum. Gelin Türkiye için omuz omuza mücadele edelim. Gelin şehirlerimiz için birlikte çalışalım. Siz bu ülkenin ve milletimizin geleceğisiniz, umudusunuz, hayalisiniz. Belediye işi gönül işidir. Gelin milletimizin gönlündeki hayallerini birlikte gerçeğe dönüştürelim” ifadelerini kullandı.