Cumhuriyet Halk Partisi Sarıyer İlçe Başkanlığı 25 Eylül Eczacılar günü nedeni ile Sarıyer'de faaliyet gösteren eczaneleri ziyaret etti. 

Salgın sürecinde özveriyle çalışan sağlık emekçileri ve eczacıları ziyaret eden CHP Sarıyer İlçe Örgütü, eczacılara çiçek takdim edildi. 

YALINKILIÇ; “COVİD-19 SÜRECİNDE EN ÖN SAFTA OLAN DOKTORLAR VE ECZACILARA ŞÜKRAN BORÇLUYUZ”

Salgın sürecinde özveriyle çalışan sağlık emekçileri ve eczacıları ziyaret ettiklerini belirten Cumhuriyet Halk Partisi Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç, “Pandemi sürecinde de bir kez daha görüldü ki, eczacılar ve özellikle serbest eczaneler normal sağlık hizmetlerinde olduğu gibi bu tip salgın hastalıklar zamanında da ülkemiz insanları içinde en yakın sağlık danışmanıdırlar. İlk başvuru yeri olan eczaneler Covid-19 sürecinde en ön safta herşeyleriyle hizmet verdiler ve vermeye de devam ediyorlar” dedi.

YALINKILIÇ’TAN TAZİYE MESAJI

Yalınkılıç, “Pandemi sürecinde tüm eczacılarımıza verdikleri hizmetten dolayı teşekkür ediyorum. Koronadan kaybettiğimiz tüm sağlıkçılara Allah’tan rahmet sevenlerine baş sağlığı ve sabır diliyorum. Sağlıkta şiddetin hiçbir şeklini kabul etmiyor ve gerek hastanelerde, gerek eczanelerinde ve gerekse gece nöbetlerinde ilaç hizmetini veren eczacı ve eczane personellerine gösterilen şiddeti kınıyorum”

SARIYER POSTA GAZETESİ