Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sarıyer İlçe Başkanlığı, Muharrem Ayı etkinlikleri kapsamında Ayazağa ve Merkez Mahallelerinde aşure ikramında bulundu.

Birlik ve beraberliğin simgesi olan Muharrem Ayı'nda aşure dağıtımları da devam ediyor. Etkinliğe; Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Coşkun, CHP Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç, CHP Sarıyer İlçe Kadın Kolları Başkanı Sunay Sevinç, Sarıyer Belediye Meclisi CHP üyeleri, CHP Sarıyer ilçe yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

VATANDAŞLAR YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen aşure ikramına ilgi oldukça yoğun oldu. Etkinliklerde Covid-19 salgınına karşı önlemler de alındı. Aşure için vatandaşların uzun kuyruklar oluşturmasına izin verilmezken, maske ve sosyal mesafe kuralına önem verildi.

BİRLİK VE BERABERLİĞİN SİMGESİ

Birlik ve beraberliğe daha fazla ihtiyaç duyulduğu bugünlerde Sarıyerlilere Muharrem Ayı'nın simge yemeği olan aşure ikramında bulunduklarını belirten CHP Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç, halkla iç içe ve her fırsatta yanlarında olamaya devam edeceklerini ifade etti. Yalınkılıç, aşure etkinliklerine büyük ilgi gösteren Sarıyerlilere teşekkür etti.

SARIYER POSTA GAZETESİ