mhp 1

Yaklaşan yerel seçimler öncesi siyasi hareketlilik had safhaya ulaştı. Geçtiğimiz günlerde MHP'nin Ferahevler'deki Seçim Koordinasyon Merkezine gelerek çalışmaları yerinde gören MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Celal Adan İlçe Başkanı Erdal Çoban ve Belediye Başkan adayı Ahmet Özyürek’e çalışmalarından ve gayretlerinden dolayı teşekkür ederek başarılar diledi. 

Celal Adan,  “Sarıyer coğrafi ve potansiyel anlamında CHP tarafından iyi yönetilmediğini görüyoruz. Sarıyer aşığı olan adayımız Ahmet Özyürek’le Sarıyer’de başarıya ulaşacağımıza inancımız  tamdır. 30 Mart’tan sonra Sarıyer semalarında üç hilalli bayramız dalgalanacak ve modern, çağdaş belediyeciliği Sarıyer’de herkes görecek dedi. ” dedi.

mhp 2

BAĞIMSIZ ADAY’DAN ÖZYÜREK’E TAM DESTEK

Geçtiğimiz günlerde İlçe seçim Kurulana çekilme kararını ileten Bağımsız Belediye Başkan Adayı Hilmi Kılıç bir anda dikkatleri üzerine çekti. Sivaslı kişiliği ile Sarıyer’de sevilen Hilmi Kılıç bu kararını MHP Belediye Başkan Adayı Ahmet Özyürek’e destek vermek için aldığını söyledi.

Kılıç; Sivas’lı bir hemşerimizin olması sebebiyle bağımsız Belediye Başkan Adaylığından çekildim. Özyürek’in yıllarca Sivas’a birçok alanda hizmet etmiş olması aldığım kararda en büyük etken. Adaylığım süresince bana destek olan, özellikle Suşehri, Akıncılar, Koyulhisar, Ve Gölova derneklerine ve tüm Sivas’lı hemşerilerime teşekkür ederim. Sarıyer’de yaşayan Sivaslılar olarak en büyük hayalimiz, bir hemşerimizi Sarıyer’de belediye Başkanı olarak görmektir” dedi.

mhp 3

İLÇE BAŞKANI ERDAL ÇOBAN’DAN HİLMİ KILIÇ’A TEŞEKKÜR

MHP Sarıyer Belediye Başkan Adayı Ahmet Özyürek’e destek vermek için adaylıktan çekilen Hilmi Kılıç için şu açıklamada bulundu. “Hilmi Kılıç kardeşimizle beraber geçmişte birçok dernek, ve çeşitli platformlarda bir arada olduk. Partimize ve Adayımız Ahmet Özyürek’e destek olmak adına adaylıktan çekilmiş olmasından dolayı partim ve şahsım adına teşekkür ediyorum.

Levent PEHLİVANOĞLU