AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar, Pınar Mahallesi’nde bulunan Sivas Koyulhisar Kavacık Köyü Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği’nde mahalle sakinleri ve dernek üyeleriyle bir araya geldi.

Bayraktar, 31 Mart’taki seçimleri kazandıkları takdirde, “Sarıyer, tarihinde görmediği hizmeti görecek” dedi.

Sivas Koyulhisar Kavacık Köyü Kalkındırma Ve Güzelleştirme Derneği lokalinde düzenlenen toplantıda, imar barışı, yaklaşan yerel seçimler ve yapılan hizmetler konuşuldu. Bayraktar, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Toplantıya AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar, İBB İmar Barışı Koordinatörü Saim Kadıoğlu, Pınar Mahallesi Muhtarı Ayhan Yılmaz, dernek üyeleri ve mahalle sakinleri katıldı.

“Sarıyer, tarihinde görmediği hizmeti görecek”

Mahalle sakinlerinin ve dernek üyelerinin yoğun ilgi gösterdiği ve oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıda konuşan Bayraktar, “Ülkemizin kanayan yarası olan mülkiyet problemini yoğun girişimlerimiz ve AK Parti hükümetinin çalışmaları sonucunda çıkarılan İmar Barışı Yasası ile çözdük. Artık vatandaşımız evlerinin yıkılacağı korkusunu taşımıyor. Bunun yanı sıra ilçemize modern bir hastane, bir de ağız ve diş sağlığı merkezi açtık. İBB Marmaracık Gençlik Kampı’nı yaparak gençlere ne kadar önem verdiğimizi gösterdik. Bunların yanında adını sayamadığım birçok büyükşehir yatırımını ilçemize kazandırdık. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatı. İnşallah 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde Sarıyer Belediyesi’ni kazandıktan sonra Sarıyer’i çılgın projelerle dünya kenti yapacağız. Sarıyer tarihinde görmediği hizmetleri görecek” ifadelerini kullandı.