Cumhur İttifakı AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar, 31 Mart yerel seçimleri kapsamında Hüseyin Kalkavan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde oyunu kullandı.

Salih Bayraktar, saat 09.30 sıralarında oyunu kullanmak için Sarıyer Merkez’deki Hüseyin Kalkavan Meslek Lisesi’ne geldi. Burada oy kullanan vatandaşlar ile bir süre sohbet eden Bayraktar, büyük ilgiyle karşılaştı.

‘Hayırlı olsun’ temennisinde bulundu

Oyunu kullanmak için 1251 numaralı sandığın başına giden Bayraktar, yerel seçimlerin Sarıyer için hayırlı olması temennisinde bulunarak, zarfı sandığa attı. Bayraktar, oyunu kullandığı okulun ve Sarıyer İlköğretim Okulu ile Sarıyer Ortaokulu’ndaki sandık görevlilerine çalışmalarında başarılar diledi.

“Tarihi bir gün yaşıyoruz”

Kullanılan oy pusulalarını da kontrol eden Bayraktar, oyunu kullandıktan sonra Sarıyer Posta’nın İmtiyaz Sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu’na özel açıklamalarda bulundu. Eğitim gördüğü Pertevniyal Okulu’nda oy kullanmanın mutluluğunu yaşadığını söyleyen Bayraktar, “Okuduğum okulda Sarıyer Belediye başkan adaylığım da oy kullanmam ayrı bir mutluluk. Son derece anlamlı bir gün yaşıyorum. Bu seçim Sarıyer için tarihi bir fırsat. İnşallah Sarıyerliler de bunu değerlendirecek. Hem ülkemiz hem ilçemiz hem de milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.