AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar, Maden Mahallesi'nde ve Rumeli Kavağı’nda yaşanan göçükleri yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi aldı. Bayraktar, vatandaşın mağduriyetinin giderileceğini belirtti.

Son günlerde Sarıyer’de etkili olan yağış nedeniyle, ilçede yaşanan göçükler vatandaşlara korku dolu anlar yaşatırken, can ve mal kaybının yaşanmaması sevinç yarattı.

Bayraktar'dan vatandaşa destek sözü

Göçüklerin yaşandığı bölgelere giderek, son durum hakkında yetkililerden bilgi alan Bayraktar, aşırı yağışın sebep olduğu göçükler nedeniyle yaşanan mağduriyetlerin bir an önce giderilmesi için talimat verdi. Mağdur olan vatandaşlarla bir süre sohbet eden Bayraktar, İBB yetkilileriyle görüştüğünü, yağmurun dinmesinden sonra istinat duvarının yapılacağını ve gereken desteğin sağlanacağını ifade etti.

Bina sahipleri, Sarıyer Belediyesi'ni aradıklarını, buna rağmen yetkililerin ilgilenmediği belirterek, "Belediyeyi aradık fakat kimse bizimle ilgilenmedi. Bunca insan mağdur. Yetkililerin sesimizi duymalarını istiyoruz" sözleriyle tepkilerini dile getirdiler.