İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı üye ve anket çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Sarıyer girişinde konuçlanan İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı üyelik karavanı verimli çalışmalar gerçekleştirmeye devam ediyor.

İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanı Mustafa Yazıcı, “Kadınlarımızdan gençlerimize tüm ilçe yöneticilerimiz, ve partililerimiz halka dokunan özverili çalışmalarını sürdürüyor. Milletimizin partimize karşı büyük bir inancı ve teveccühü var.”

BaşkanYazıcı, “Vatandaş yeni bir çıkış kapısı arıyor”

Ekonomik kriz ve işsizliğin toplumda derin yaralar açtığını kaydeden Başkan Yazıcı, “Vatandaş, İYİ Parti'yi yeni bir çıkış kapası olarak görüyor. Millet İttifakı halka umut olmuş durumda. İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı olarak saha ve üye çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz. Mevcut durumdan rahatsız olan ve bu düzenin değişmesini isteyen vatandaşlarımızın adresi İYİ Parti oluyor. İYİ Parti ailesi her geçen gün büyüyor. Daha yaşanabilir bir Türkiye için vatandaşlarımızı İYİ Parti’ye davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yeni üyelere parti rozeti Başkan Erdem’den

İYİ Parti Sarıyer Kadın Politikaları Başkanı Neslihan Erdem, üye karavanında partiye yeni katılan üyelere rozet takarak, “Ailemize hoş geldiniz” dedi.

SARIYER POSTA