AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, 85 milyonun bahçesinde kök salacak ilk fidanları toprakla buluşturmak ve de fetih coşkusunu yaşamak için tüm Sarıyerlileri Atatürk Havalimanına davet etti.
 

İstanbul'un Fethi’nin 569. yıl dönümü kutlamaları ve Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nin açılışı töreni, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılımıyla Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi’nde düzenlenecek.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da katılacağı kutlamalar Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde 29 Mayıs Pazar günü saat:16.00'da başlayacak. AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, kutlamalara katılmak isteyen Sarıyerli vatandaşlar için 100’ün üzerinde otobüs tahsis edildiğini ifade etti.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından koordine edilecek olan kutlamalar için AK Parti Sarıyer olarak tam katılım desteği sağlayacaklarını ifade eden AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Kurşun; "Fethin coşkusu 85 milyonun bahçesinde kök salıyor. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle İstanbul Fethi'nin 569. yılını Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi'nde hep birlikte kutlamaya hazırlanıyoruz.” Dedi.

Kurşun Sarıyerlilere “Sayın Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle gerçekleşecek buluşmamıza seni de bekliyoruz” diye seslendiği açıklamalarında şu şekilde konuştu: "Devletimiz, hükümetimiz, oyun parklarıyla kültürel merkezlerle harika bir eseri daha İstanbulluların hizmetine sunuyor. İstanbul’un Fethi’nin 569. Yıl dönümünde fetih coşkusunu Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte idrak edeceğiz. Haydi Sarıyer, 85 milyonun bahçesinde kök salacak. İlk fidanları toprakla buluşturmak için hep birlikte Atatürk Havalimanı’na.”

Başkan Kurşun, Sarıyer’den şu ana dek etkinlik alanına gitmek için binlerce vatandaşın kendilerine müracaat ettiğini ifade ederken, Sarıyer’in tüm mahallelerinden otobüsler kalkacağını, ulaşım için AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığının aranarak detaylı bilgi alınabileceğini söyledi.