Sarıyer Belediyesi tarafından bu yıl 8.si düzenlenecek olan “Uluslararası Sarıyer Barışa Çağrı Festivali” 1 Eylül’de Sarıyerliler barış diye haykıracak. Başkan Genç, barış için vicdanlı çoğunluğun güçlerini birleştirmesinin gerektiğini belirterek; herkesi “BARIŞ!.. ŞİMDİ!..” diye tüm Sarıyerlileri barış diye haykırmaya çağırdı. 

 ŞÜKRÜ GENÇ’İN BARIŞ MESAJI

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, “Bu dünyanın ve bu toplumun vicdan sahibi akıl ve izan sahibi insanları olarak, yani savaşı savunan bir avuç azınlığın karşısındaki vicdanlı çoğunluk olarak, güçlerimizi birleştirmemiz, BARIŞ!.. ŞİMDİ! diye haykırmamız gerekiyor” dedi.

Sarıyer Belediyesi, geçtiğimiz 7  yıldır yaptığı gibi, bu haykırışa önderlik etmek, bu mesajı bir çığlığa dönüştürmek için 1 Eylül Dünya Barış Günü’nde ses getirecek bir etkinliğe daha imza atıyor..

 DÜNYA BARIŞ GÜNÜNDE ÜNLÜLER GEÇİDİ

Sarıyer Belediyesi tarafından bu yıl Maslak Tim' de 8.si düzenlenecek olan “Uluslararası Sarıyer Barışa Çağrı Festivali” 1 Eylül’de Sarıyerlilerin katılımıyla Maslak’ta gerçekleştirilecek. Ünlü tiyatrocu Altan Erkekli’nin sunuculuğunu yapacak olan gecede, Rojin, Cem Belevi, Natalia, Ceren Gündoğdu, Işın Karaca, İmera, Buray, Nükhet Duru gibi sanatçıların yanı sıra Tarık Sezer Orkestrası, Oda Orkestrası ve Sarıyer Belediyesi Halk Dansları Topluluğu gecede sahne alacak.