AK Parti Sarıyer İlçe Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Bal, Sarıyer Posta Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu’nu ziyaret etti. 2019 Yerel Seçimlerine ilişkin açıklamalarda bulunan İlhan Bal, AK Parti Sarıyer Teşkilatı’nın en büyük hedefinin Sarıyer Belediyesini kazanmak olduğunu söyledi.

“Sarıyer bizi hiçbir zaman utandırmadı”

Doğup büyüdüğü Sarıyer’in bir sevdalısı olduğunu dile getiren İlhan Bal, “Sarıyer bizi hiçbir zaman utandırmadı. Gittiğimiz her ortamda Sarıyerli olduğumuzu gururla söyledik. Bizim de Sarıyer’in bize yaşattığı mutluluğun karşılığını vermemiz lazım. Sarıyer esnafından Sarıyer Spor Kulübüne kadar her noktada güzel ilçemizin hak ettiği hizmeti almasını istiyoruz. Buradan hareketle Sarıyer’de yaşayan herkesin sorunlarını çözmek için yola çıktık” diye konuştu.

Sarıyer’e özgü değerler

“Sarıyer, Sarıyerlilerin ortak noktasıdır” ifadesini kullanan Bal, Sarıyer’e özgü değerlerin yeniden kazandırılması gerektiğini, ilçenin sanayi yatırımına değil, iç turizmi canlandıracak hizmetlere ihtiyacı olduğunu dile getirdi.

Pehlivanoğlu: Makas kapanıyor

Ziyaret dolayısıyla büyük memnuniyet duyduğunu anlatan Pehlivanoğlu ise, “Yerel seçimler yaklaşırken Salih Bayraktar döneminde AK Parti ve CHP arasındaki makasın kapandığını görüyoruz. Bayraktar ve ekibi özellikle son dönemlerde mülkiyet sorununun çözümü noktasında çalışıyor, bakanlarla önemli görüşmeler gerçekleştiriyor. Bu gibi hamlelerin Sarıyer’in daha fazla refaha ve huzura kavuşması için çok önemli olduğunu düşünüyorum” şeklinde konuştu.