Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Kurban Bayramı'nın 2. gününde partililer ile bayramlaşmak için AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. Demircan, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın katkılarıyla Sarıyer'de etkinlik yapılacağını ifade etti.

Ahmet Misbah Demircan bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Sarıyer'e geldi. Görüşmede AK Parti Sarıyer ilçe yönetim kurulu üyeleri tam kadro hazır bulundu.

ZİYARET SAMİMİ BİR ORTAMDA GERÇEKLEŞTİ

Bakan Yardımcısı Demircan'ı AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun karşıladı. Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede, bayramlaşma merasimi yapıldı. Ziyaretin ardından Kurşun, Demircan'a çiçek takdim etti.

KURŞUN'DAN DEMİRCAN'A TEŞEKKÜR MESAJI

Ziyarete ilişkin değerlendirmelerde bulunan Kurşun, "Sayın Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan'ın ziyareti bizleri çok mutlu etti. Kendisinin tecrübe ve bilgilerinden faydalanma şansı bulduk. Bu anlamda kendisine teşekkür ediyoruz" dedi.

"SARIYER'DE BİR DİZİ ETKİNLİK YAPILACAK"

Sarıyer'de birçok kültürel eserin olduğunu belirten Demircan, ziyarette bir müjdeyi Sarıyerliler ile paylaştı. Demircan, "Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın destekleriyle önümüzdeki süreçte Sarıyer'de bir dizi etkinlik yapılacak" diye konuştu.

SARIYER POSTA GAZETESİ