Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, 31 Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler öncesi Sarıyer’de çeşitli temaslarda bulunmak üzere ilçeye geldi. Albayrak’ı, ilçe binası önünde AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar, İlçe Başkanı Hüseyin Cevahiroğlu ve çok sayıda partili karşıladı.

Saat 12.00 sıralarında Sarıyer’e gelen ve Cuma namazını Sarıyer Merkez Ali Kethüda Camisi’de kıldıktan sonra AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı’na geçen Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, burada Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Cevahiroğlu, Meclis Üyesi adayları ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile görüştü.

“Salih Bayraktar Sarıyer için bir şans”

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçim çalışmaları kapsamında Sarıyer’e gelen Albayrak, geçtiğimiz günlerde TİM Show Center’da açıklanan 62 vizyon proje ile ilgili Salih Bayraktar’dan bilgi aldı. AK Parti’nin hizmet belediyeciliği yaptığını vurgulayan Albayrak, “Sayın Salih Bayraktar, Sarıyer için bir şans. Hizmet bakımından geri kalmış olan Sarıyer, değerli Salih Başkanım ile birlikte yeniden hizmete kavuşacak. İnanıyorum ki 31 Mart bu nezih ilçemiz için dönüm noktası olacak” diye konuştu. Seçim çalışmaları ile ilgili fikir alışverişinin yapıldığı ziyarette, yapılan hizmetler ve çalışmalardan ötürü Bayraktar ve ilçe yönetim kurulunu tebrik eden Albayrak, AK Parti’nin seçimlerde Sarıyer Belediyesi’ni kazanacağına inandığını ifade etti.

Bayraktar’dan Bakan Albayrak’a teşekkür

Samimi bir ortamda ve yoğun katılımla gerçekleşen görüşmede Berat Albayrak’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Bayraktar, Bakan Albayrak’a temennilerinden dolayı teşekkür etti. Teşkilat olarak yoğun bir temponun içerisinde çalıştıklarını vurgulayan Bayraktar, yerel seçimlerde iddialı olduklarını belirtti.

Albayrak’tan Sarıyer esnafına ziyaret

İlçe başkanlığındaki görüşmenin ardından Salih Bayraktar, İlçe Başkanı Hüseyin Cevahiroğlu, Meclis üyesi adayları ve çok sayıda partili eşliğinde Sarıyer Merkez’deki tanzim satış pazarına giden Berat Albayrak, alışveriş yapan vatandaşlar ile bir araya geldi. Vatandaşlar ile bir süre sohbet eden Albayrak, Türkiye'nin zorlu bir süreçten geçtiğini belirterek, Mart ayının Şubat'tan daha iyi olacağını belirtti. Büyük ilgiyle karşılaşan Bakan Albayrak, esnaf ziyareti sırasında karşılaştığı kadınların Kadınlar Günü'nü kutladı ve karanfil hediye etti.

Bakan Albayrak, çiçekçinin sunduğu bir demet çiçeği kabul etti ve eşine götüreceğini belirtti. Albayrak, ziyaret sırasında 95 yaşındaki bir vatandaş ile yakından ilgilendi ve yaşlı adamın hayır duasını aldı.

Sanayi esnafının sorunlarını konuştular

Berat Albayrak, AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Cevahiroğlu ve Meclis üyesi adayları, Maslak Atatürk Oto Sanayi Sitesi'ni ziyaret ettiler. Sınırlı Sorumlu Oto Tamircileri ve Benzeri Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mustafa Keskin'in de yer aldığı görüşmede, esnafın talep ve sorunlarını masaya yatırıldı. Salih Bayraktar, yaptığı konuşmada sanayi esnafının sorunlarını bildiklerini ve problemlerin çözümü konusunda çalışmalarının bulunduğunu ifade etti.

Sanayi esnafını gezen Albayrak, ziyaretin ardından The Grand Tarabya Oteli’nde STK ve derneklerle bir araya gelecek.