AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Salih Bayraktar’ın listesinde genç ve kadın ağırlıklı isimler dikkat çekti.  Aday kadrosunun açıklanması  Sarıyer’de büyük yankı uyandırdı.

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı’nın Cumhur İttifakı kapsamında bugün ilçe seçim kuruluna sunduğu Meclis Üye Aday listesinin ayrıntıları belli oldu.

37 ismin yer aldığı liste sosyal, ekonomik ve kültürel açıdan toplumun tüm kesimlerini temsil ediyor olması ile dikkat çekiyor. Cumhur ittifakının Sarıyer’deki A takımında, avukattan, esnafa, doktordan, mimara, spor eğitmeninden, sanayici ve sanatçıya kadar farklı mesleklerden adaylar yer alıyor.

31 Mart 2019 yerel seçimlerine sayılı günler kala Cumhur ittifakının Sarıyer Meclis Üye Aday listeleri tamamlandı. İlçe seçim kuruluna sunulan liste 37 isimden oluşuyor. Meclis üyesi adayları arasında; mühendis, mimar, mali müşavir, spor eğitmeni, şehir planlamacı, avukat, sanayici, doktor, sanatçı, esnaf gibi meslek grupları ile birlikte emekliler de yer alıyor. Liste, sosyal, ekonomik ve kültürel yönden farklılığıyla dikkat çekerken, kadronun çoğunluğunun üniversite mezunu olduğu öğrenildi. Listede ayrıca ilkokul ve yüksek lisans mezunu adaylar da var.

ÇALIŞMALAR DÖRT AY SÜRDÜ

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Cevahiroğlu, meclis üyesi adaylığı için çalışmaların 4 ay sürdüğünü söyledi. Hazırlanan listenin Sarıyer’i kalkındıracak kadro olduğunun altını çizen Cevahiroğlu, belirlenen meclis üyelerinin Salih Bayraktar ile birlikte çağdaş Sarıyer için titizlikle çalışacağını ifade etti. Cevahiroğlu AK Parti teşkilatının da bu süreçte birlik, bütünlük sergileyerek yine Sarıyer’e yakışanı yaptığını kaydetti.

AK PARTİ SARIYER BELEDİYE MECLİS ÜYE LİSTESİ 

HÜSEYİN COŞGUN

SAİM KADIOĞLU

SERKAN KAYA

GAMZE DEMİRTAŞ

TOLGA SAVUN

ERGİN DURDU

ŞEREF ÖZALP

VERDA YİĞİT

MEHMET DELİHASAN

SALİM KAİN

HASAN DEMİRALP

ABDULLAH GÜNAYLI

ALİ YAMAN

ALTAY UNAN

YILDIZ DİDEM AYKUT

DURSIN KÜÇÜKEL

ALİ CAN MAVZER

BÜLET ÇITIR

ALİ BÜYÜKKINACI

SAVAŞ İŞYAR

İLHAMİ KOÇ

İSMAİL KABİL

AKIN SOYAK

MURAT YAŞAR

AYŞE EKİNCİ

SAVAŞ ÖZDEMİR

ÖMER ERDOĞAN

EMİNE AKYÜZ

SEDAT ÖZTÜRK

SALİH ÇAĞIN

FATİH ODABAŞ

ERDAL PAHLİVAN

SUNAY KAZAN

KONTENJAN

MELİH ÖZYARDIMCI

İHSAN TOPÇU

ALİCAN GENÇ

VEDAT DEMİR