AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, AK Parti Sarıyer İlçe Kadın Kolları Başkanı Şükran Soylu Demiralp ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 176’ncı yıl dönümü kapsamında Sarıyer İlçe Emniyet Müdürü Bülent Çelik'i makamında ziyaret ederek, emniyet mensuplarının Polis Haftası'nı kutladı.

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 176’ncı yıl dönümü Türkiye genelinde çeşitli etkinlikler ile kutlanmaya devam ediyor. Bu kapsamda vatandaşların can ve mal güvenliği için gece gündüz çalışan emniyet güçleri Sarıyer'de de unutulmadı.

"POLİSİMİZ HUZUR VE GÜVEN KAYNAĞI OLMAYA DEVAM EDİYOR"

Emniyet güçlerinin önemini vurgulayan AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, "Türk Polis Teşkilatı'nın 176 yıldır zaman ve mekân mefhumu gözetmeksizin 7 gün 24 saat esasına göre, fedakârca görev yaptığını söyledi. Kurşun, "Türk Polis Teşkilatımız milletimizin can ve mal güvenliği için gece-gündüz demeden çalışıyor, gerektiğinde canını feda etmekten çekinmiyor. Polisimiz milletimizin huzur ve güven kaynağı olmaya devam ediyor" diye konuştu.

SARIYER POSTA GAZETESİ