Sosyal medya hesabından açıklama yapan AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı, yıkılıp yeniden inşa edilen Rumeli Hisarı'ndaki Türkan Şoray İlköğretim Okulu'nu ziyaret eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na ve Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'e tepki gösterdi.

AK Parti, okulun İstanbul Valiliği Proje Koordinasyon Birimi tarafından depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılıp yeniden inşa edildiğini açıkladı.

İşte o yazılı açıklama:

"İstanbul Valiliği Proje Koordinasyon Birimi'nin Türkiye'nin gözü önünde sıfırdan yaptığı Emirgan Türkan Şoray Ortaokulu için İBB ve Sarıyer Belediyesi işbirliği ile yeniden inşa ettik dediniz ya! Pes! CHP zihniyeti bunu hep yapıyor! İstanbul ve Sarıyer'i hizmetten yoksun bırakan  Ekrem İmamoğlu ve Şükrü Genç, devletin hizmetlerine konup, gerçek dışı ifadelerle kendini kuru fasulye gibi nimetten sayıyor.  Alıştık ve "Bu kadarına da pes" demiyoruz.

Okul girişinde AK Partili heyeti karşılayan mahalle sakinleri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve devletin ilgili kurumlarına teşekkür etmiş ve bu teşekkürü mahalleye astıkları pankartla akıllara kazımışlardı. AK Parti Sarıyer ilçe yönetimi, AK Parti İl Yönetim Kurulu üyesi Yavuz Aksoy ve kadın ve gençlik kollarımız, İstanbul Valiliği Proje Koordinasyon Birimi tarafından inşa edilerek öğrencileriyle buluşmaya hazır hale gelen Rumelihisarı Türkan Şoray İlköğretim Okulu'nu ziyaret etmişlerdi."

İmamoğlu'ndan yenilenen okula ziyaret

https://www.sariyerposta.com/siyaset/imamoglu-ndan-yenilenen-okula-ziyaret-h64890.html

AK Parti Sarıyer’den eğitim çınarına ziyaret

https://www.sariyerposta.com/egitim/ak-parti-sariyerden-egitim-cinarina-ziyaret-h64477.html

SARIYER POSTA