Sırt çantası, el çantası, minik çantalar, aplike ve motif detaylı omuz çantaları veya metalik renk çanta modelleri… İşte, değişen çanta modası ve İlkbahar-Yaz 2017 Çanta Trendleri ile Sarıyer’in gözde çantacılarından Kehan Çanta’da son durum!
İlkbahar-Yaz 2017 çanta sezonu açıldı. Yeni sezona farklı modellerle ‘Merhaba’ diyen Şehit Mithat Yılmaz Caddesi’ndeki Kehan Çanta, kadınlara özellikle göz kamaştıran yeni modeller sunuyor. Kehan Çanta’nın işletmecisi Abbas Altunbaş, yeni sezonun en çok moda olmaya aday çantalarını analttı.

YENİ SEZONA YENİ MODEL ÇANTALAR

Tutkusu olduğumuz çanta modelleri ile ilgili merakınızı gidermek için geçtiğimiz aylarda Sarıyer’de hizmete giren ve Kapalı Çarşı’daki ünlülerin çantalarını adeta buraya taşıyan Kehan Çanta’nın yeni sezon vitrinine göz attık!  Değişen moda ile birlikte tasarımcıların her yıl farklı detaylar, farklı büyüklükler, farklı renkler ile ortaya çıkardıkları farklı çanta modelleri sunduklarını anlatan Abbas Altunbaş, “Her kadının dolabında olması gereken çanta modelleri kuşkusuz bulunuyor. Ancak bu çantalar hangileri. İşte bunları modayı yakından takip ederseniz bilirsiniz. Biz müşterilerimize, modayı yakından takip ederek, en popüler ve kullanışlı çantaları sunmaya gayret gösteriyoruz.”dedi.

İLKBAHAR-YAZ 2017 ÇANTA TRENDLERİ

Alınan çantanın ne kadar sıklıkla kullanılabileceği, sahip olunan stil ile orantılı kıyafetlerle uyumu gibi iki önemli konuda hassasiyet gösterildiğini anlatan Altunbaş, işte bu nedenle hem ünlü tasarımcıların veya markaların ürünlerine yer verdikleri hem de onlardan ilham alıp çanta trenlerinden bahsetti. Bu yıl çanta trentleriniden minik çantaların, büyük spor çantalar, metalik renk çantalar, öne çıktığını söyleyen Altunbaş, şunları kaydetti: “Uzunca bir süre önce küçük çantaların moda olduğunu biliyoruz. Geçen süreçte de zaten her bütçeye uygun markada küçük çanta modelleri görmeye başladık zaten. Ancak bu yıl küçük çantalar minik çantalar oldu adeta. Ünlü marka kendi orjinal çanta modelinin en minik versiyonunu podyumlarda sergiledi. Ayrıca ihtiyaçlara uygun çanta tasarımları da yapmaya devam ediyorlar. Bu sefer de yanında pek çok şeyi taşımak zorunda olanları düşünerek spor çantalarından daha büyük boydaki çanta modeller öne çıktı.”

METALİK ÇANTALAR YENİ SEZONUN GÖZDESİ

Son zamanlarda ayakkabı ve kıyafetlerde öne çıkan metalik etkisi, artık çantalarda da kendini göstermeye başladığını belirten Altunbaş, “Çünkü günlük kullanım için de tasarlanmış metalik renklerdeki çantalar hemen her rengin metalik olanıyla özgürce kullanılabiliyor. Bu da çok tercih ediliyor.”diye konuştu. Altunbaş, kendi üretimleri olan kol çantalarıyla da Sarıyerli kadınlara yeni sezonda çok alternatif seçenek sunduklarını dile getirdi.  Farklı sitil ve tonlar ile beraber inanılmaz çeşitlilik içerisinde tüm renkleri Kehan Çanta’da bulabileceğimizi anlatan Altunbaş, “Güzel makyaj ve uygun kombinle bu çantaları rahatlıkla kullanabilirsiniz.”diye konuştu.

 

Şehit Mithat Yılmaz Cad. No: 18/1 Sarıyer

GSM: 0533 335 16 00