Türk sinemasının unutulmaz ismi Türkan Şoray, Rumelihisarı'nda adını taşıyan Türkan Şoray İlkokulu'nun yıl sonu şenliğinde öğrencilerle bir araya geldi. Duygu dolu etkinlikte Sarıyer Kaymakamı Metin Maytalman, eğitime ve okula verdiği katkılardan dolayı Şoray'a Teşekkür Plaketi takdim etti.

1973 yılında yaptırdığı ve ismini verdiği okulda öğrencilerin hazırladığı dans ve drama gösterilerini ilgiyle izleyen Türkan Şoray, miniklerin yıl sonu heyecanına ortak oldu. Renkli görüntülere sahne olan şenliğe öğretmenler, veliler ve protokol üyeleri de katıldı.

Etkinlik sonrası sosyal medya hesabından paylaşım yapan Şoray, şu ifadeleri kullandı: "Yavrularımızın performansı harika, velilerimizin mutluluğu, öğretmenlerimizin gururu, adeta sıcak bir aile ortamı. Okul müdürümüz Resul Yiğit'e, Sarıyer Kaymakamı Metin Maytalman'a, Sarıyer İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcanlar'a ve çocuklarımıza emek veren tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum."

Türkan Şoray'ın yıllar önce Sarıyer'e kazandırdığı okulda yeniden öğrencilerle buluşması, duygu dolu anlara sahne olurken, takdim edilen teşekkür plaketi de programa anlam kattı.

SARIYER HABERLERİ