AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar, Sarıyer Merkez’de bulunan İsmail Akgün Hastanesi’nin taşınıp taşınmayacağına dair bilinmezliğe son noktayı koydu.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz haftalarda bir grup vatandaş hastanenin önünde toplanarak, kapatılma iddialarını protesto etmişti. Gazetemizin Genel Yayın Yönetmeni’ne konuşan Salih Bayraktar, İsmail Akgün Hastanesi’nin tamamen kapatılacağına dair spekülasyonlara Sarıyer Posta aracılığıyla cevap verdi.

İddiaları reddeden Bayraktar, acil bölümüyle hizmet veren hastanenin taşınacağına dair söylentileri çıkaranlara tepki gösterdi. İşte haberin detayları:

“İsmail Akgün Hastanesi taşınmayacak”

Sarıyer Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin hizmete girmesinden sonra İsmail Akgün Hastanesi’nin taşınacağına dair manipülasyonların yapıldığına dikkat çeken Bayraktar, “İsmail Akgün Hastanesi poliklinik olarak hizmet vermeye devam ediyor. Sarıyer merkezden hastanenin kalkacağına dair bir manipülasyon söz konusu. Böyle bir şey söz konusu değil. Hastane orada duruyor ve hizmet vermeye devam edecek. Hafta içi acil bölümü akşam 17.00’a kadar açık. Bundan kimsenin endişesi olmasın. Orada sadece yataklı hasta ve ameliyat olmayacak. Zaten bu tam teşekkülü bir hastane değil. Bizimle irtibata geçen esnaf arkadaşlarımızı genel sekreter ile görüştürdükten sonra onlar bize hak verdiler. Biz Sarıyer için en iyisini, en güzelini yapma gayreti içerisindeyiz” ifadelerini kullandı.