52 Orduspor Futbol Kulübü, daha önce Bülent Yenihayat ile birlikte çalışan ve geçen sezon Orduspor 1967 A.Ş.'de kaptanlık yapan Alim Harlak'ı kadrosuna katmak istiyor.
2017 -2020 sezonlarında Sarıyer forması giyen Alim Harlak, 52 Orduspor Futbol Kulübü'nde dış transfer çalışmaları kapsamında teknik direktör Bülent Yenihayat, daha önce 68 Aksaray Belediye Spor'da birlikte çalıştığı ve 6 maçta şans verdiği Alim Harlak'ı takımda görmek istiyor.
Futbola Buca Geliştirme Spor'da başlayan Alim Harlak daha sonra Aliağa Futbol A.Ş. altyapısına transfer olmuştu. 2014 yılında Altınordu'da profesyonel kontrat imzalayan Alim Harlak, Karacabey Belediye Spor A.Ş.'ye kiralanmıştı. Altınordu'dan ayrıldıktan sonra ise Alim Harlak sırasıyla Sarıyer, Etimesgut Spor Kulübü, Ankara Demirspor, Ülkea Nazillispor, Isparta 32 Spor Kulübü ve 68 Aksaray Belediyespor formaları giymişti. Alim Harlak, Orduspor 1967 A.Ş.'de bu sezon 33 maça çıkarken 12 gol atıp 5 asist yaptı.
1996 doğumlu Alim Harlak bu sezon Orduspor 1967 A.Ş.'nin lig ve kupada oynadığı 34 maçın 33'ünde forma giyerken son hafta oynanan Kdz.Ereğli Belediye Spor maçında ise kadroda yer almamıştı.





