Sarıyer Belediye Başkanı Oktay Aksu, İstinye’de kısa süre önce hizmete açılan Sarıyer Akademi Gelişim ve Eğitim Merkezi (SAGEM) Yerleşkesi’ni önemli isimlerle birlikte ziyaret etti. Başkan Aksu, ziyaret sırasında çocuklarla yakından ilgilenerek bol bol sohbet etti, eğitim faaliyetlerini yerinde inceledi.

Sagemkarne1

Ziyarete, SAGEM Yerleşkesi’nin hayata geçirilmesine katkı sunan kıymetli bağışçı Ülkü Gönenli ile birlikte Bilişime ve Eğitime Erişim Vakfı’nın değerli temsilcileri Kaan Bilecik ve Neyran Akyıldız da katıldı. Heyet, merkezde yürütülen eğitim çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Whatsapp Image 2025 12 19 At 20.53.28

Çocukların robotik kodlama başta olmak üzere çeşitli eğitim faaliyetlerine katılımını izleyen Başkan Aksu, öğrencilerin heyecanına ortak oldu. Velilerle de sohbet eden Aksu, SAGEM’in çocukların kişisel ve akademik gelişimine önemli katkılar sunduğunu vurguladı.

Sagemkarne6

Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Sarıyer Belediye Başkanı Oktay Aksu, şu ifadeleri kullandı: “Kısa süre önce hizmete açtığımız Sarıyer İstinye SAGEM Yerleşkesi’ni, kıymetli bağışçımız Ülkü Gönenli, Bilişime ve Eğitime Erişim Vakfı’nın değerli temsilcileri Kaan Bilecik ve Neyran Akyıldız ile birlikte ziyaret ettik. Çocuklarımızla sohbet ettik, robotik kodlama çalışmalarını yerinde izledik, eğitimlere katılan çocuklarımızın heyecanına ortak olduk, velilerimizle sohbet ettik. Sarıyer’de çocuklarımız için üretmeye ve birlikte büyümeye devam edeceğiz.”

Sagemkarne4

Sarıyer Belediyesi’nin eğitim alanında hayata geçirdiği projelerden biri olan SAGEM Yerleşkesi, çocukların teknolojiyle buluştuğu, yeteneklerini geliştirdiği ve geleceğe daha donanımlı hazırlandığı bir merkez olarak dikkat çekiyor.