Sarıyer Spor Kulübü'nde yaşanan yönetim krizi sonrası alınan olağanüstü kongre kararıyla kulüp, 5 ve 13 Temmuz 2025 tarihlerinde sandık başına gidiyor. Bu süreçte hukukçu ve iş insanı Başar Biberoğlu, "Sarıyer için ateşten gömleği giymeye hazırım" diyerek başkanlığa adaylığını resmen duyurdu.

"SARIYER'E YAKIŞAN VİZYONU YENİDEN HAYATA GEÇİRECEĞİZ"

Kulüp yönetiminin istifasıyla başlayan bu kritik dönemeçte henüz resmi bir aday çıkmamışken, Başar Biberoğlu yaptığı basın açıklamasıyla yarışa dahil olduğunu ilan etti. Biberoğlu, kulübün içinde bulunduğu durumu "beklenmedik kötü bir tablo" olarak nitelendirerek, "Şimdi Sarıyer'e sahip çıkma zamanı. Taşın altına gövdemi ve kalbimi koyarak geliyorum. Sarıyer'e yakışan vizyonu yeniden hayata geçireceğiz" dedi.

Adaylığını açıklarken iddialı mesajlar veren Biberoğlu, geleceğe yönelik planlarını da paylaştı: "Kadro mühendisliğine bugünden başladık. Güçlü, nitelikli iş insanlarından oluşan geniş bir yönetim kurulu kuruyoruz. Türkiye'nin önde gelen şirketleriyle sponsorluk görüşmelerimiz olumlu ilerliyor ve ülke sporunu sarsacak büyük bir sponsorla imza aşamasına geldik. Birlik ve beraberliğe samimi dokunuşlar yapmaya, Sarıyer'e hak ettiği değeri vermeye geliyorum."

Biberoğlu'nun adaylığı, Sarıyer Spor Kulübü'nün içinde bulunduğu durum için yeni bir umut ışığı olabilir. Kongre süreci ve başkanlık seçimi, kulübün geleceği açısından büyük önem taşıyor.

Levent Pehli̇vanoğlu Sariyer Posta Son Tasarim