Sarıyer Belediye tarafından birçok kurum ve kuruluşun yanı sıra yardıma muhtaç ailelere yardım seferberliği başlatıldı. Bugün yapılan belediye meclisinde Belediye Başkanı Şükrü Genç tarafından gündeme getirilen teklif ile birçok kuruma yardım eli uzatıldı
Ramazan ayı boyunca, çeşitli mahallelerde 70 bin iftar sofrası kurmayı planlayan belediye dar gelirli 20 bin aileye ramazan kolisi dağıtıyor. Sarıyer Belediyesi son bir yıl içerisinde 1.700 aileye yaklaşık 900 bin TL para yardımında bulundu.

BİRÇOK KURUMA BİNA VE ARSA TAHSİS EDİLDİ

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç tarafından bugün yapılan Belediye Meclisi gündemine getirilen teklifle ilçemizde birçok kuruma yardım eli uzatıldı. Şükrü Genç’in verdiği teklif ile Sarıyer Kaymakamlığı Polis Merkezi Amirliğine, Zekeriyaköy de 3 yıl süreyle bedelsiz prefabrik bina, Türkiye Elektrik Kurumuna Ayazağa’da metrekaresi 1 TL gibi sembolik rakamla boş bir alan, PTT’ye ise Bahçeköy de arsa tahsis edilmiştir. Bunun yanında Lüleburgaz’da bir camiye de cenaze aracı tahsisi teklifi meclise getirildi.

Bu karar ile kurumlara yardım eli uzatan Sarıyer Belediyesi daha öncede, belediyenin yeni yapılan Belediye hizmet binasına taşınılması nedeniyle Çayırbaşı’da ki bir binayı İlçe Seçim Kuruluna vermişti.

KAYNAK: SARIYER BELEDİYESİNDEN YARDIM SEFERBERLİĞİ