Modüler Sanat ve Koşanadam Organizasyon tarafından düzenlenen İstanbul’un ilk ve tek gençlik festivali ‘Genç Bi Şenlik’, hafta sonu Life Park’ta gençleri ağırladı.

21 yaş üzerindeki gençlerin katılmadığı İstanbul’un ilk ve tek gençlik festivali ‘Genç Bi Şenlik’, hafta sonu Life Park’ta binlerce genci ağırladı. Modüler Sanat ve Koşanadam Organizasyon tarafından düzenlenen şenlikte Gripin, Can Bonomo, Kalben, Pera, Sattas, Ezhel ve Edis sahne alarak etkinliğe katılanları doyasıya eğlendirdi. Türkiye’nin en büyük gençlik festivali olma yolunda büyük adımlarla ilerleyen Genç Bi Şenlik; Adana, Van, Samsun gibi Türkiye’nin dört bir yanından hayatlarında hiç şenlik görmemiş gençleri de bir araya getirdi.
 15 BİN GENÇ MÜZİĞE DOYDU

Girişlerde yer alan turnikeler önünde erken saatlerden itibaren uzun kuyruklar oluşturan gençler, etkinlik alanına çıkan yollarda da uzun araç kuyrukları oluşmasına sebep oldu. Ezhel performansı ile başlayan etkinlik, Sattas’ın sıradışı şarkıları ile devam etti. Burcu Bakdur’un sunumu ile eğlenceli anlar yaşayan gençler, Kalben şarkılarında ise tam anlamıyla duygu seli yaşadılar. Sanatçıya cep telefonları ile eşlik eden ’Genç Bi Şenlik’ katılımcıları, Gripin ve Pera performanslarında ise coşkularını ikiye katladılar. Can Bonomo ve Edis’in şarkılarına çığlıklar ve alkışlarla eşlik eden yaklaşık on beş bin civarında genç, on saat süren etkinlikle müziğe ve eğlenceye doydu.
RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

‘Genç Bi Şenlik’ için kurulan tüm stantlarda neredeyse tüm ürünlerin tükendiği dikkatlerden kaçmazken, en büyük ilgiyi ise toz boya standı gördü. 00.30’a kadar süren ve kesintisiz devam eden konserler boyunca toz boya stoklarını eriten “Genç Bi Şenlik” sakinleri, birbirlerini renkten renge boyayarak ilginç görüntüler sergilediler.