22Sarıyer’de yapılan Milli Merkez toplantısına katılan eski TBMM Başkanı Hüsamettin Cindoruk ile CHP Eskişehir Milletvekili Süheyl Batum, Sarıyer Posta’nın son sayısını detaylı bir şekilde inceleyip, haberleri ilgi ve dikkatle okudular.

Sarıyer Posta Genel Yayın Yönetmeni Levent Pehlivanoğlu tarafından verilen gazeteyi toplantının başlamasını beklerken sayfa sayfa inceleyen Hüsamettin Cindoruk, Sarıyer’de bu şekilde kaliteli yayın yapan bir yerel gazete olmasının kamuoyunun doğru haber alması adına büyük önem taşıdığını belirtti.

Eskişehir Milletvekili Süheyl Batum da Sarıyer Posta’nın ilkeli ve dürüst Agazetecilik çizgisinde ilerleyen bir medya kuruluşu olduğunu duyduğunu44 ve yayınlanan haberlerde de bunu gördüğünü söyledi. Batum, “Ülkemizde basın etik kurallarından sapmadan habercilik yapan ulusal ve yerel medyaya en çok şu an ihtiyaç duyuyoruz. Çünkü halkımızın, dünyada ve ülkede yaşananlardan doğru ve detaylı bir şekilde haberdar olması önünü görmesine ve doğru kararlar almasına neden olacaktır” dedi.