1 lira tuvalet ücreti için işlenen cinayetin ardından Fırat Karavil'in yakınları Maslak plazalarının neredeyse tamamının duvarlarına "katil" yazarak tepki gösterdi.

Sarıyer Maslak Bilim Sokak’taki Üçyol Camii’nde tuvaletçilik yapan 2 çocuk babası Fırat Karavil, geçen cumartesi günü ünlü bir restoranın sahibinin oğlu tarafından tabancayla başından vurularak öldürülmüştü. Fırat Karavil bugün toprağa verildi. 1 Lira tuvalet ücreti için işlenen cinayetin ardından Karavil’in yakınları Maslak plazaların neredeyse tamamının duvarlarına “katil” yazarak tepki gösterdi. Cinayetin ardından başlatılan soruşturma sonucu ünlü restoranın sahibinin oğlu tutuklandı.

CİNAYETİN SEBEBİ TUVALET ÜCRETİ TARTIŞMASI

İddiaya göre olay günü, caminin hemen yanında bulunan ünlü kebap zincirinin sahiplerinden S.İ. caminin tuvaletini kullandı. Yine iddiaya göre 1 liralık ücreti ödemeden çıkmak üzereyken Karavil kendisine ücret için seslendi. 1 lira için başlayan tartışmada restoran sahibi S.İ silahını çekti ve Fırat Karavil’i başından tek kurşun ile vurdu.

“1 LİRA İÇİN EŞİMİ ÖLDÜRDÜLER”

Toprağa verilen Fırat Karavil’in yakınları tepkiliydi. Karavil’in yakınları, restoranın camlarına ve bulunduğu caddedeki plazaların duvarlarına “Katil” yazdı. Eşi Didem Karavil tanık olduğu cinayet esnasında yaşadıklarını anlattı. “Tartışmanın ardından eşim “tabanca çekti polisi ara” dedi. Ben tam polisi ararken silah sesi geldi. 1 lira için eşimi öldürdüler” dedi.