kediKilyos’taki evinin penceresine gelen yaralı kediyi bir çantaya koyup Sarıyer Belediyesi Veterinerlik Müdürlüğü’ne getirerek ameliyat olmasını sağlayan 65 yaşındaki Sema Aydın, insanlık örneği verdi.

Sabah evden çıkarken penceresinin önünde gördüğü yaralı kedinin tedavisi için yapacağı işi bırakıp, kedinin sağlığıyla ilgilenen Sema Aydın, kedi ameliyat edilirken de Veteriner Müdürlüğü’nden ayrılmadı.kedi3

Sema Aydın’ın getirdiği yaralı kedinin ağız ve göz kısmındaki yaralanmayı cerrahi operasyonla tedavi eden Veteriner Müdürlüğü görevlileri de kendi üzerlerine düşeni yaptılar.

Muhtemelen bir aracın çarparak yaraladığı kedinin bakımını yapmak için evine göçtüren Sema Aydın, evinde ayrıca 16 kedi ile 2 köpek beslediğini söyledi. Aydın, Sarıyer Veteriner Müdürlüğü’nden de memnuniyetini belirtip, “Allah razı olsun. Bunların yaptığını kimse yapmaz. Hem Kısırkaya’daki barınaktaki görevliler hem de Veteriner Müdürlüğü’nde hayvanlara gereken ilgi fazlasıyla gösteriliyor” dedi.

Yaralı kedinin ameliyatı sırasında tesadüfen orada bulunan Belediye Başkanı Şükrü Genç’te hayvansever Sema Aydın’la konuşup, kedinin ameliyatını kısa bir süre izledi.