Kilyos, Garaj Organizasyon tarafından düzenlenen ‘İstanbul İkinci El Festivali’ne ev sahipliği yapıyor. Festivalde kitaptan giyim ürünlerine, takı malzemelerinden oyuncaklara kadar çok çeşitli ürünler bulunuyor.

Kilyos, İstanbul İkinci El Festivali’ne ev sahipliği yapıyor. Garaj Organizasyon tarafından Kilyos Yeşilçiftlik Restoran’da düzenlenen festivalde, var olan ürünlerin tekrar değerlendirilmesine katkı sağlanıyor. Yaklaşık 250 standın yer alacağı festivalde; antikadan, el tasarım ürünlerine, giyimden ayakkabıya, kitaptan, takı malzemelerine, oyuncaktan, video ve konsol oyunlarına kadar çok sayıda ikinci el ürün bulunuyor.
ENGELLİ DERNEKLERİ STANTLARINA İLGİ BÜYÜK

‘Atma Değerlendir, Tüketimi Azalt, Mutlu Ol, Dünyaya Daha Az Karbon Ayak İzi Bırak’ sloganıyla düzenlenen festivalde engelli dernekleri de stant açtı. Garaj Organizasyon tarafından ücretsiz stant açmaları sağlanan engelli derneklerine vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Birçok vatandaşın çeşitli ürünlerini bağışladığı engelli stantlarında elde edilen gelirler, engelli ve engelli ailelerine verilecek.
YARIN DA DEVAM EDECEK

Girişlerin ücretsiz olduğu ve İstanbul’un çeşitli ilçelerinden gelen vatandaşların yoğun katılım gösterdiği festival, pazar günü de devam edecek. Best FM’in medya sponsorluğunu üstlendiği etkinlikte, müzik yayınları ve çeşitli sürprizler gerçekleştirilecek.