gonulelcisi-(4)Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman’ın eşi Zeynep Karaman “Gönül Elçileri Projesi” kapsamında Şehit Üsteğmen Ali Büyükdicle Özel Eğitim Uygulama Okulu ile İzzet Baysal Huzurevi’ni ziyaret ederek hem çocuk ve gençlerin hem de yaşlıların gönüllerini aldı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan ile Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın koordinasyonunda hayata geçirilen "Gönül Elçileri" projesi kapsamında Sarıyer Kaymakamı Ömer Karaman’ın eşi Zeynep Karaman, Şehit Üsteğmen Ali Büyükdicle Özel Eğitim Uygulama Okulu ile İzzet Baysal Huzurevi’ni ziyaret eden Zeynep Karaman’a, AK Parti Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Meral Yalçınkaya, İlçe Nüfus Müdürü Sevgi Arıkan, İlçe Sağlık Müdürü Asuman Kerem, Sarıyer Kaymakamı Özel Kalem Müdiresi Gönül İller eşlik etti.


gonulelcisi-(3)

Reşitpaşa’daki Şehit Üsteğmen Ali Büyükdicle Özel Eğitim Uygulama Okulu’nu ziyareti sırasında engelli çocukların sunduğu gösterileri izleyen Zeynep Karaman, öğrencilerle yakından ilgilendi. Okulda açılan resim sergisini de gezen Karaman, okul yöneticilerinden okulun eksikleriyle ilgili bilgi aldı. Öğrencilerden biri Zeynep Karaman’a bir buket çiçek vererek ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Zeynep Karaman daha sonra İzzet Baysal Huzurevi’ni ziyaret ederek yaşlıların da gönüllerini aldı. Huzurevi sakinlerinden sıcak ilgisini esirgemeyen Karaman kendilerinden bir isteklerinin olup olmadığını sordu. Karaman’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti ifade eden huzurevi sakinleri de teşekkürlerini ifade ettiler.