CHP’li Meclis Üyesi Aysin Günen, Sarıyer Belediyesi Çevre ve Temizlik Müdürlüğü’nün Zekeriyaköy’de yaptıkları çalışmalardan dolayı sosyal medya üzerinden teşekkür etti.


3İnşaatların her geçen gün daha da yoğunlaşarak devam ettiği Zekeriyaköy’de meydana gelen moloz ve çöplerden halk oldukça şikayetçi. Şikayetlerini Sarıyer Belediyesi CHP’li Meclis Üyesi Aysin Günen’e ileten vatandaşlar soruna bir an önce çözüm bulunmasını istedi. Yapılan şikayetleri değerlendirmeye alan Günen, konuyla ilgili birime başvurdu. Sarıyer Belediyesi Çevre ve Temizlik Müdürlüğü Zekeriyaköy’ün etrafında bulunan moloz ve çöpleri temizleme işlemini başlatmasıyla CHP’li Meclis Üyesi Aysin Günen sosyal medya üzerinden teşekkürlerini iletti.

Sosyal medyadan teşekkür


Günen, facebook hesabında “Sarıyer Belediyesi olarak “North İstanbul Sitesi” çevresinde bulunan site inşaatlarının bıraktığı moloz ve çöplükleri orada oturan sakinlerin yolladığı mailime düşen sorunu, Sarıyer belediyesi Çevre ve temizlik müdürüm Mustafa Polat hemen el atarak, çevrenin temizlenmesinde işinin en iyi yapması için elinden geleni esirgememesinden ve duyarlılığından dolayı hem site sakinlerinin teşekkürlerini ve hem de kendim teşekkür ediyorum” ifadelerini yazdı.

Günen: Sorunlarınızı bize iletin


CHP’li Meclis Üyesi Aysin Günen ayrıca sorunların çözme konusunda, “Tüm halkımızdan ricamız sorunları kendi aralarında konuşarak değil, bizlere ileterek çözülebilir” çağrısında bulundu.