Yaptığı birçok sosyal sorumluluk projesiyle vatandaşların takdirini kazanan Büyükdere Muhtarı Ali Yazıcı’dan yeni bir proje daha.


11403040_10205673344287265_5837245253643821378_nBüyükdere Muhtarı Ali Yazıcı sosyal sorumluluk projelerine bir yenisini daha ekledi. Muhtar Yazıcı, daha önce de engellilere ve maddi durumu olamayan öğrencilere dönük yardım projelerini imza atmıştı. Hizmetlerini devam eden Yazısı son olarak maddi durumu iyi olmayan çocuklara yönelik bayram giysisi kampanyası başlattı.

Yazıcının başlattığı çalışma kısa zamanda karşılığını buldu ve yardımlar bugün itibariyle muhtarlığa ulaştı. Konuya ilişkin konuşan Muhtar Ali Yazıcı, “Büyükdere Muhtarlığı olarak halkımıza toplumsal değeri ölçülemez sosyal bir projeyi başlatacağımızı duyurmuştuk. Bayramda çocuğunu giydirmek için alış verişe çıkacak olan ailelere bir bayramlık da başka çocuklar için al mesajını vermiştik.  Yüreği güzel duyarlı halkımız anlamlı olan bu mesajımıza cevapsız ve duyarsız kalınmayacağını bir kez daha gösterdi. Hayırsever vatandaşlarımızın gönderdiği çocuk kıyafetleri bugün muhtarlığımıza ulaşmaya başladı Büyükdere Muhtarlığı olarak küçük kalpler adına tüm yüreği güzel hayır sever vatandaşlarımıza teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.