Zekeriyaköy Artgale Sanat Merkezi ve Neşe Üremez Sanat Atölyesi’nin ortak düzenlediği Art Days yeni yıl etkinliği Garanti Koza Kapalı Çarşı'da düzenlendi. 

‘Bu yıl sevdiklerinize sanat hediye alın’ mottosuyla düzenlenen Art Days yeni yıl etkinliğinin birincisi düzenlendi. Artgale Sanat Merkezi ve Neşe Üremez Sanat Atölyesi’nin 10 yıldır gelenekselleştirdiği etkinlik sanatseverleri ağırladı.

Yeni yıl öncesi düzenlenen Art Days etkilğine katılan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, stantları gezerek bilgiler aldı. 

3-4 ARALIK’TA DA AÇIK

10 yıl önce 2 kişi ile başlayan ve bugün onlarca insanın ürünlerini sergilediği etkinlikte konuşan Ayşe Tellioğlu Topçu, “İki kişiyle başladığımız yolculuğumuz giderek büyüdü. Buradaki stantlarda vatandaşlarımız el emeği ürünlerini sergiliyorlar. 3-4 Aralık’ta ikinci sanat kermesimizi Sarıyerlilerin beğenisine sunuyoruz ve herkesi bekliyoruz” diye konuştu. 

UYGUN FİYATLI ÜRÜNLER

Etkinliğe katılım sağlayan ve stant açan hiç kimseden ücret almadıklarını ifade eden Öğretmen Ressam Neşe Üremez ise, “Hiçbir ücret almıyoruz. Amacımız tamamen insanlara el emeklerini ulaştırmak. Burada sergilediğimiz el emekleri, resim, seramik, porselen gibi birçok ürünü dışarıda olanlardan daha uygun fiyata sahip olabilirler. Tüm Sarıyerlileri haftasonu buraya davet ediyoruz” dedi.