Şantiyeye yemek bıraktıktan sonra süratli bir şekilde seyir halinde olan araç ile sokak arasından çıkan otomobil çarpıştı.

Maden Şehit Mehmet Ali Gür Sokak’ta gerçekleşen kazada iddiaya göre, sabah saatlerinde 34 KU 1522 plakalı hafif ticari araçla inşaat şantiyesine gelen U.D, yemek bıraktı. Ardından aracına binen genç sürücü, hızla ilerledi. Bu sırada sokak arasından çıkan 34 DK 4804 plakalı otomobilin sürücüsü Y.A, karşıdan gelen araca çarptı. Çarpmanın etkisiyle toprak alana doğru savrulan araç devrilerek yan yattı. Kaza sonucu aracın içerisinden sıkışan sürücü U.D, vatandaşların yardımıyla araçtan çıkartıldı. Hafif yaralanan şoför çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Diğer otomobil sürücüsü ise kazayı yara almadan atlattı.

“Sürücünün durumu iyi”

Kaza sırasında otomobilde bulunan Samet Sert, "Devrilen araç yoldan geliyordu, biz de aşağıdan yukarıya doğru çıkıyordum ama araç süratliydi. Toprağa kırayım derken oradan vurdu geçti. Takla atan aracın sürücüsünün kolunda çizikler vardı. Hep birlikte sürücüyü araçtan çıkarttık, durumu iyiydi. Hata bence hızla gelen sürücüdeydi" dedi.

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı ekip kazayla ilgili inceleme başlattı.