Yeniköy’de sahil yolundan caddeye çıkan sürücünün kullandığı ATV’ye, kuryelik yapan motosikletli genç çarptı. Çarpmanın etkisiyle takla atan motosiklet, sürücüsünün üstüne düştü.

Kaza, 31 Ekim Çarşamba günü saat 15:00 sıralarında Sarıyer Yeniköy Köybaşı Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Zeki Günel sahilde balık tuttuktan sonra ATV’ye bindi. Sahil yolundan caddeye çıkan Günel idaresindeki ATV’ye o esnada seyir halinde olan Soner Daşdemir yönetimindeki motosiklet çarptı. Çarpma sonucunda takla atan motosiklet, Daşdemir'in üzerine düştü. ATV sürücüsü kazadan yara almadan kurtuldu.

Motosikletli genç kazayı ucuz atlattı

Kaza sonrası çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede kaza yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı genci yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırarak tedavi altına aldı. Düşmenin etkisiyle göğüs kafesinde daralma olan ve eklem yerlerinde yaralanan genç, tedavisinin ardından taburcu edildi. Polis, kazayla ilgili inceleme yaparak tutanak tutarken, ATV sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

“Astım hastasıymış ve oksijen tüpüyle geziyormuş”

Takla attığı motosikletin altında kalan Soner Daşdemir, “Ben motosiklete bindim, çıkarken okul taşıtının oradan ATV çıkınca fark edemedim. Frene basamayınca bir anda vurdum. Adamın sinyal verdiğini ve sahilde nasıl çıktığını görmedim. ATV sürücüsü sahilden yavaş çıkmış, astım hastasıymış ve oksijen tüpüyle geziyormuş. Ona vurunca ben takla attım, motosiklette üstüme düştü. Eklem yerlerimde biraz yara var ve sert bir şekilde yere düştüğüm için göğüs kafesimde daralma var. Daha hızlı olsaydım şu an burada olmazdım” dedi.

Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin kazayla ilgili incelemesi sürüyor.

Kaynak: İHA