Balık av yasağının sona ermesine kısa bir süre kala ‘Vira Bismillah’ diyerek denize açılacak balıkçılara bereket ve başarı temennisinde bulunan Temar Denizcilik ve Ticaret Anonim Şirketi Genel Müdürü Emre Yaldız, “Yeni balık avlanma sezonu tüm balıkçılara ve esnafa hayırlı olsun. Bolluk ve bereket getirsin” dedi.

Balık av yasağı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yapacağı açılış ile 1 Eylül’de kalkacak. Tüm hazırlıklarını tamamlayan balıkçılar, gece saatlerinde denize açılacak.

“İSTEK VE TALEPLERİNİ YERİNE GETİRMEYE ÇALIŞIYORUZ”

Petrol Ofisi güvencesi altında deniz araçlarına ÖTV’siz akaryakıt, madeni yağ ve deniz boyaları temin eden ettiklerini belirten Emre Yaldız, “1 Eylül’de açılan balık avlanma sezonunda tüm balıkçı esnafımızın gerekli istek ve taleplerini yerine getirmeye çalışıyoruz. Bu yılın geçmiş yıllara oranla bereketli olmasını diliyoruz” ifadelerini kullandı.

“ÜLKENİN DÖRT BİR YANINDA HİZMET VERİYORUZ”

Türkiye’nin dört bir yanına hizmet verdiklerini belirten Yaldız, “Tüm sahil bölgelerindeki teknelerine ve farklı pek çok sektöre çeşitli hizmetleri ile ulaşan şirketimiz, OMV Petrol Ofisinin ÖTV’ siz akaryakıt, transit ve ÖTV’li, KDV’li akaryakıt bayisi olarak hizmet veriyoruz” diye konuştu.

SARIYER POSTA